"Mislim da sam se zaljubio u njega": Čarobnjak Teodosić oduševljava Ameriku

Košarka

"Mislim da sam se zaljubio u njega": Čarobnjak Teodosić oduševljava Ameriku

Piše: Buka

MILOŠ TEODOSIĆ dugo je bio želja NBA klubova, a kada je konačno stigao u najjaču ligu svijeta, zaludio je sve one koji prate NBA.

 
 
U dresu Clippersa srpski playmaker radi ono što najbolje zna - dijeli nestvarne asistencije. Sinoć je u pobjedi 104:87 protiv Sacramenta uz osam poena podijelio šest magičnih asistencija za 23 minute u igri. 
 
 
"Mislim da sam se zaljubio u Miloša Teodosića", napisao je nakon jedne njegove asistencije Adam Joseph, NBA novinar. 
 
Druga asistencija fascinirala je Josephova kolegu Mikea Schmitza...
 
"Njegova sposobnost da uzdrma obranu bez ulaska u reket je jedinstvena. Može poslati loptu na suprotnu stranu kao nitko drugi", piše Schmitz dok portal NBA Draft za Teodosića kaže da je čarobnjak s loptom.
 
Zajedničko svima koji prate NBA ligu je to što žale da je Teodosić tamo stigao tek kao 30-godišnjak.đ

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.