<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Detalji nasilja u Banjaluci: Stariji muškarac pucao u leđa bivšoj supruzi, nakon čega se ubio

Banjaluka

Sedamdesetdevetogodišnji Branko Stambolić iz Prijedora počinio je u Banjaluci ubistvo u pokušaju nad bivšom sedamdesetčetvorogodišnjom suprugom Bosiljkom Stambolić iz Banjaluke, nakon čega se ubio, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

13. oktobar 2017, 12:00

Povrijeđena Bosiljka prevezena je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

"Prema riječima zamjenika načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje dr Dragana Miloševića i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji danas dr Zorana Aničića, pacijentkinja B.S.(1943) primljena je sa prostrelnom ranom grudnog koša. U toku je hiruško zbrinjavanje pacijentkinje. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene i krajnje neizvjesne" saopšteno je iz UKC RS.

Sve se dogodilo u stanu u ulici Relje Krilatice, u Banjoj Luci, danas oko 10.45 sati.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Slobodan Salić, zajedno s pripadnicima policije.

U Policiji Republike Srpske rečeno je da je Branko došao u stan bivše supruge, koji se nalazi u Ulici Relje Krilatice u banjalučkom naselju Borik, i da joj je pucao u leđa iz pištolja, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Tužilac je naložio da se preduzmu istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju okolnosti navedenog događaja.