Traže se kreativci: BiH bira logo i slogan s kojim će ući u EU

Konkurs

Traže se kreativci: BiH bira logo i slogan s kojim će ući u EU

Piše: Buka

Natječaj je otvoren do 6. studenoga ove godine, a pobjednik natječaja zaključit će s Direkcijom ugovor vrijedan 5.000 KM.

Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH pozvala je ovih dana sve zainteresirane osobe, profesionalne dizajnere, samostalne autore, kreativne timove i agencije da dostave prijedloge idejno-grafičkog rješenja vizualnog identiteta procesa europskih integracija BiH.

Drugim riječima, BiH je i službeno krenula u potragu za logom i sloganom svog puta prema članstvu u EU.


''Primarni cilj natječaja je izrada idejnoga rješenja vizualnoga identiteta procesa europskih integracija u BiH, odnosno loga i slogana procesa europskih integracija u Bosni i Hercegovini. Vizualni identitet treba biti jedinstven i prepoznatljiv kako bi, uz odgovarajuće komunikacijske aktivnosti, svakog pojedinca asocirao na Bosnu i Hercegovinu i težnju za članstvom u zajednici europskih država, ali i na ideju i vrijednosti EU te promjene koji put prema članstvu u zajednici evropskih država donosi'', navodi se u pozivu DEI-ja. -

 

 

Komentari na tekst (2)
Objavljeno:
Slogan: "Ostavite svu nadu, vi koji ulazite u EU". Baška vi koji ne ulazite." Logo: .!.
Objavljeno:
Bosna u EU ???! Ko izmislja ove gluposti?
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.