<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

O zlostavljanju progovorila Tajči: Slomili su me kao tinejdžericu

Zlostavljanje

Svoju priču na Instagramu ispričala je Tajči, naša pjevačica koja danas živi u Americi.

18. oktobar 2017, 12:00

A nakon što se na društvenim mrežama pojavio hashtag #MeToo kojem je cilj osvješćivanje problema seksualnog zlostavljanja, u kratkim crticama svoju je priču na Instagramu ispričala Tajči, naša pjevačica koja danas živi u Americi.

- U vrijeme dok sam bila najveća zvijezda u Hrvatskoj, napravili su lutku meni u čast. Plašila sam se te lutke jer sam se bojala da drugim djevojkama odašiljem poruku 'šuti, smij se i nek' drugi ljudi upravljaju tvojim rukama i nogama, tako ćeš stići daleko'. Nikakav novac i slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što sam vidjela. Sve me to kao tinejdžericu potpuno slomilo. Osjetila sam da se ne mogu dovoljno zaštiti od moćnih, pohlepnih muškaraca. Ostavila sam sve kako bih se oporavila i pronašla način da zaustavim manipuliranje utemeljeno na strahu i zlouporabi moći - napisala je Tajči, a poruke podrške počele su joj pristizati čim je post objavila.