<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dva “Juga” se sudarila dok su ih gurali njihovi vlasnici

Satira

Dva “Juga“ sudarila su se kasno sinoć na uglu Beogradske ulice i Bulevara Kralja Aleksandra zbog nepažnje njihovih vozača koji su ih gurali. Pričinjena je manja materijalna šteta, ali niko nije povređen.

23. oktobar 2017, 12:00

Nezgoda se dogodila kada je “Jugo“ iz Beogradske prošao na crveno svetlo. Vozač koji je gurao svoj auto Bulevarom Kralja Aleksandra pokušao je da zakoči nogom, ali usled veliko ubrzanja nije uspeo, pa je značajniji sudar uspeo da izbegne tako što je malo skrenuo.

– Sve se odigralo munjevito. Čuo se tresak, a onda su usledile psovke i svađa. Oba vozača su odmah posle sudara ušla u automobile, spustili stakla prozora i počeli žestoko da se svađaju. Okupilo se dosta ljudi, a kada je neko pozvao policiju, žurno su odgurali svoje automobile, jedan u pravcu trga Nikole Pašića, a drugi prema Tašmajdanu – rekao nam je uzbuđeni očevidac Zvonko G.

Na mestu nesreće vidljivi su ostaci žice kojima je bio privezan branik jednog auta, dok je jedna ratkapna od siline udara odletela čak dva metra od mesta nesreće.

Iz Agencija za bezednost saobraćaja poručuju da je ovo samo još jedan primer bahatosti u saobraćaju.

– Pooštrićemo saobraćajne kontrole u narednih mesec dana i pokušati da suzbijemo divljanje nesavesnih vozača koji guraju svoje automobile. Neprilagođenom brzinom i bahatošću oni ugrožavaju ne samo sebe, već i sve druge učesnike u saobraćaju. Želimo da tome stanome na put i vozačima stavimo do znanja da svoje automobile moraju da guraju isključivo propisanom brzinom – poručili su iz Agencije.

Nenad Milosavljević