<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pljušte ostavke doktora u Zvorniku, novinarima zabranjen ulazak u bolnicu

Zvornik

Svi načelnici odjeljenja i rukovodioci službi u zvorničkoj bolnici jutros su podnijeli ostavke v. d. direktoru bolnice Jovanu Okuki, saznaje BN televizija.

24. oktobar 2017, 12:00

 Novi šef bolnice u Zvorniku Jovan Okuka zabranio je novinarima da snimaju podnošenje ostavki. Po njegovom nalogu obezbeđenje zvorničke bolnice udaljilo je sve novinare i snimatelje ispred zgrade Uprave bolnice u Zvorniku, javio je dopisnik BN televizije sa mjesta događaja.

Jutrošnjim podnošenjem ostavki ljekari su ispunili svoje namjere koje su najavili ukoliko Vlada ne povuče svoju Odluku o smjeni direktora bolnice Milorada Drljevića.

Vladina Komisija ustoličila je juče novog direktora Jovana Okuku.

Primopredaji nije prisustvovao smijenjeni Milorad Drljević. Ljekari i drugi zaposleni pozvali su predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da dođe u ovu ustanovu kako bi ga upoznali sa cijelom situacijom.

Ljekari koji danima protestuju, za dešavanja u ovoj medicinskoj ustanovi okrivljuju Lazara Prodanovića, poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu PS BiH.

BN televizija