<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Republičko javno tužilaštvo otvorilo istragu protiv Nebojše Vukanovića za podrivanje ustavnog uređenja RS!

Istraga

Protiv Nebojše Vukanovića, bivšeg novinara i savjetnika Mladena Bosića, otvorena je istraga zbog navodno počinjenih više teških krivičnih djela

27. oktobar 2017, 12:00

Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika kriminala Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske otvorilo je istragu protiv Nebojše Vukanovića i tzv „organizovane grupe“ zbog navodno počinjenih više teških krivičnih djela, između ostalog, sumnjiči se za otmicu, ucjenu te podrivanje i napad na ustavno uređenje Republike Srpske.

Naveo je ovo Nebojša Vukanović,u svom dopisu medijima.


"Republički tužilac Goran Glamočanin uputio mi je Poziv za saslušanje za petak, 27.10.2017. sa početkom u 12 časova u prostorijama Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, u Ulici bana Teodora Lazarevića br 5"  izjavio je Nebojša Vukanović u svom dopisu.

On će se nakon saslušanja danas u 13:30 časova ispred Specijalnog tužilaštva RS obratiti medijima povodom istrage i postupka koji vodi Republičko javno tužilaštvo Republike Srpske.