Kako se časte banjalučki studenti: 11 buradi piva, hrane za 800 KM, pića za 200 KM...

banjaluka

Kako se časte banjalučki studenti: 11 buradi piva, hrane za 800 KM, pića za 200 KM...

Piše: Buka

Zdravlje na usta ulazi

Društvenim mrežama kruže fotografije računa iz dva banjalučka restorana, koji slikovito pokazuju kako žive studenti, pretpostavljamo “uhljebi”.

Tako su 13. oktobra članovi  Studentske organizacije Pravnog fakulteta u Banjoj Luci pojeli i popili nevjerovatnih 1069 KM. 


Ni članovi Unije studenata RS ne troše puno manje, doduše oni preferiraju samo piće i to pivo. Za jedan dan popili su čak 330 litara i to platili 605 KM!


Podsjetimo da je danas i pres konferencija rektora Univerziteta u Banjoj Luci Milana Mataruge na kojoj će pokušati obrazložiti zašto je na zahtjev predstavnika  studenata ponudio ostavku na tu funkciju. 

 
Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Svaka cast, politicari u razvoju. Nisu jos ni poceli zivot a trose kao da su ministri jos bi da danas preuzmu fotelje od starijih i iskusnijih parazita i predatora. Na kraju sve opet dodje na svoje, mladi ce kad tad pojesti stare jer su ih mentori na tim "vrijednostima" odgojili i time naucili..
Objavljeno:
Čujem da bi neko trebao biti VD rektora neko vrijeme...a da se kumu Škrbiću pravi slobodno mjesto...živi bili pa vidjeli
sdd
Objavljeno:
Rektor nije podnio ostavku nego je ponudio ostavku Senatu...ona neće biti prihvaćena i sve će ostati isto. Studentski zahtjev za zapošljavanjem 100 asistenata je odbijen sa obrazloženjem da nema para, iako je ove godine izdvojeno 3 miliona maraka za rad gostujućih profesora. Studenti su nasamareni, i po zavrsetku studija smijesi im se Biro...od ove godine cak i nosiocima Zlatne znacke Univerziteta!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.