NA IVICI INCIDENTA Zvornički ljekari više ne žele da čekaju. PORUČILI VLADI I PREDSJEDNIKU: Rok vam ističe sutra

ZVORNIK

NA IVICI INCIDENTA Zvornički ljekari više ne žele da čekaju. PORUČILI VLADI I PREDSJEDNIKU: Rok vam ističe sutra

Piše: Milovan Matić

Ljekari zvorničke bolnice traže hitnu reakciju nadležnih u rješavanju njihovog problema, te naglašavaju da bi u suprotnom moglo doći do ozbiljnih incidenata.

Kako su za naš portal objasnili nezadovoljni ljekari iz Zvornika, rok koji je postavio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik za postizanje kompromisa i donošenje konačnog rješenja je istekao.

 

"Hoćemo da vidimo šta je i da li je išta odlučeno na relaciji ministar zdravlja, predsjednik Vlade, predsjednik Republike. Mi čekamo neki glas od njih, a naše strpljenje je na izmaku. Tačnije, rok je do sutra kada nastavljamo sa našom borbom. Mi smo ispoštovali naš dio dogovora sa sastanka sa predsjednikom i na njih je red. Pristali smo da ne može biti Drljvić (Milan) direktor, u redu, ali ne može ni Okuka (Jovan) i obećano nam je da će se to riješiti u roku od 15 dana. Ponavljam, taj rok ističe sutra i mi smo spremni da ako se ništa ne uradi reagujemo. nećemo dopustiti da nas prave budalama. naša reakcija slijedi sutra ili najkasnije u ponedjeljak", ispričali su nezadovoljni ljekari iz bolnice u Zvorniku za SrpskaCafe. 

 

Kako kažu u bolnici je zbog svega što se desilo i zbog spore reakcije nadležnih i svih onih koji su preuzeli na sebe da se uključe u rješavanje ovog problema užasno i nepodnošljivo stanje.

 

"Ovo je strašno. najviše nas frustrira ponašanje ministrazdravlja Dragana bogdanića koji je totalno nezainteresovan za naše probleme.On je pokazao da je najgora karika u cijlom sistemu. I naravno, tu je Lazar Prodanović koji je veliki problem. On je u destruktivnoj fazi zarad ličnog interesa. Mi sa druge strane radimo i ni jedan pacijent ne trpi, ali je stanje napeto. Mi ćemo danas uputiti obraćanje predsjedniku i predsjednici Vlade u kojem upozoravamo na nepodnošljivo stanje. Padaju jako teške riječi ovdje i sve je na granici ozbiljnog incidenta. Nadležni moraju da preduzmu nešto, desiće se veliki problem. Mi smo se obratili i policiji i načelniku opštine gdje smo izrazili ozbiljnu zabrinutost", poručili su ljekari iz Zvornika. 

Komentar o stanju u zvorničkoj bolnici smo pokušali dobiti i od Lazara Prodanovića i ministra Dragana Bogdanića, koje ljekari smatraju najodgovornijim za trenutnu situaciju, ali ni jedan od njih nije odgovarao na naše pozive.

 
Komentari na tekst (4)
Objavljeno:
Eee moje ovce. Ko s djavolom tikve sadi....
Objavljeno:
ovo nista nevalja jel su udarili Srbi na Srbe oko funkcia treba slozno dase vidi koje zasro sta i da se ta situacia raz riesi
Objavljeno:
Ništa jadnije nema nego kada poražena strana postavlja ultimatum. Svakom normalnom je poznato kako se to završi. A sad.. kokice, tv i uživanje može da počne :)
Objavljeno:
oprdjele zrele padale zelene sto znaju reci xercegovci.koje sta jamio jamio je jaci smo od sudbine idemo falje jako snazno fo posljedneg daha i uzdaha.åemzije skocile 3 posto pa ce skociti 5 posto a mi od milina zajigrajmo gluvo glamocko da se vije sa lovcena pa do romanije.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.