“Srbi da napuste institucije BiH“

Dodik, Pavić i Đokić

“Srbi da napuste institucije BiH“

Piše: Buka

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, predsjednik DNS-a Marko Pavić i predsjednik SP-a Petar Đokić pozivaju srpske predstavnike u zajedničkim institucijama BiH da obustave rad i napuste te institucije zbog prijetnje ratom Republici Srpskoj.

 "Pozivamo partije okupljene u Savezu za promjene koji čine vlast u zajedničkim institucijama BiH da bez odlaganja napuste institucije BiH i vrate se na konsultacije u Republiku Srpsku, gdje bi sa ostalim partijama koje su prisutne u sadašnjem sazivu Narodne skupštine Srpske postigle dogovor o zajedničkom odgovoru na prijetnju ratom koja je juče upućena iz Sarajeva", navodi se zajedničkom saopštenju SNSD-a, DNS-a i SP-a.

 

U saopštenju se ističe da je "izjava bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da bi ratom rješavao unutrašnja politička pitanja u BiH izazvala uznemiranje ne samo u Republici Srpskoj, već i u cijelom regionu".

 

"Ulje na vatru dodalo je i Izetbegovićevo zalaganje za priznavanje lažne države Kosovo, što je ugrozilo napore Srbije da se na Balkanu očuva mir i stabilnost kao preduslov napretka svih. Smatramo da napuštanje zajedničkih institucija BiH nije više pitanje vašeg izbora, već vaše odgvornosti prema Republici Srpskoj koja je juče brutalno napadnuta", naglašava se u saopštenju SNSD-a, DNS-a i SP-a.

Komentari na tekst (5)
zz
Objavljeno:
Putujte igumani i nevracajte se ! Pravac majcica.........
Objavljeno:
Da hoćete više napustiti, koga biste pljačkali da ova BIH nije ovakva kakva je? E da mi je i to vidjeti. Vama samo treba ukuinuti plate ili Vas platiti po učinku - što vam dođe na isto.
Objavljeno:
Ovim BUDALETINAMA predlažem da napuste Bosnu i neka idu u Srbiju da Srbuju do mile volje a u institucijama (ne postoje nikakve ZAJEDNIČKE institucije što je još jedna od brojnih podvala ovih srpskih UBLEHA) Bosne neka ostanu pravoslavci koji vole Bosnu.
Objavljeno:
Ovaj... Ja sam Srbin i mislim da Srbi trebaju napustiti institucije Republike Srpske.
Objavljeno:
Tako je i Karadzic radio '92-e
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.