Četvrti polumaraton u Banjaluci: Tri dana u znaku trčanja. Predstavljena nova staza

TRČANJE

Četvrti polumaraton u Banjaluci: Tri dana u znaku trčanja. Predstavljena nova staza

Piše: BUKA/M.I.D.

12. maj 2018.

Organizacioni tim banjalučkog polumaratona održao je danas press konferenciju u Muzeju savremene umjetnosti RS gdje su predstavljene novine za četvrto izdanje banjalučkog polumaratona.

Goran Ćorić iz organizacionog odbora polumaratona i direktor marketinga rekao je da je vizija ove trke da svake godien sve više napreduje i razvija se.

"Naš cilj je 10.000 trkača na ulicama Banjaluke. Kroz vikend od 11. do 13. maja 2018. koji će biti u znaku trčanja želimo predstaviti sve ono što Banjaluka ima da bi se trkači vratili u naš grad", rekao je danas Ćorić.

Vladimir Selec, direktor trke predstavio je novu stazu banjalučkog polumaratona koja prolazi kroz više gradskih naselja.

"Ovom stazom olakšali smo elitnim trkačima da lakše finiširaju trku, ali i svim drugim trkačima da bolje upoznaju Banjaluku".

Zanimljivo je istaći da se polumaratonska staza završava na tvrđavi Kastel.

Banjalučki polumaraton biće održan 12. maja, a od 11. do 13. maja u Banjaluci će sve biti u znaku trčanja, jer će biti održani skupovi, seminar, i drugi događaji koji će u fokusu imatri trčanje, a prije svega, rekreativno trčanje.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je grad domaćin polumaratona, da on pruža podršku i logistiku.

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.