Ella Dvornik objasnila posebnu simboliku imena njezine kćerkice koja će oduševiti Dinove fanove

IME

Ella Dvornik objasnila posebnu simboliku imena njezine kćerkice koja će oduševiti Dinove fanove

Piše: Buka

ELLA DVORNIK kćerkici je dala ime Balie Dee, a sad je na društvenim mrežama objasnila i značenje koje se krije iza njega te kako se točno izgovara.

"Balie se čita Bali. Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači vojnik. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio želju. Dee označava zvuk imena mog tate Dina i Charlesove mame Deirdre... Tako da ih uvijek ima sa sobom i kad ih nema. Slovo e smo dodali na kraju Bali čisto da bude drugačije", objasnila je Ella.

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
To ime Balie i nije bas popularno u Cro.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.