Predsjednik Srbije: A sve kuće Vučića spaljene u Bugojnu

Beograd

Predsjednik Srbije: A sve kuće Vučića spaljene u Bugojnu

Piše: Buka

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić burno je reagovao na pitanje o dugu Srbije prema Bosni i Hercegovini na osnovu neisplaćivanih naknada za korištenje hidropotencijala za potrebe rada hidroelektrana Bajina Bašta i Zvornik.

 

"Kad bih vam ja rekao šta moj otac misli o njegovim spaljenim kućama u Bugojnu, koliko misli da treba para da dobije, još mu niko nije ni dinar ponudio, nijednu konveritiblnu marku. A sve kuće Vučića spaljene u Bugojnu. Nikad to nisam potegao, niti sam pitao, niti mislim da treba o tome da se priča. Hajde da pričamo o onome šta je realno. U Srbiji ćete uvijek imati partnera, koji će da učini sve što može, čak i da pokloni novac", odgovorio je Vučić na pitanje novinara portala Faktor a javlja N1.


 

 

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
I moja je izgorila...sa mojim ocem u njoj u Visegradu koju su takvi kao ti spalili...
Objavljeno:
Nemože se, za sve optuživati HVO, a još manje porediti, privatno vlasništvo sa interesima države ili može ovisno sa koje strane Drine se posmatra.Hej daću para, uzmem sto dam 1, a begovi uzimali 1/3.
Objavljeno:
te kuce Vucica je spalio HVO
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.