Mile Kekin: Imam osjećaj da smo se vratili u najmračnije doba devedesetih i zlo mi je od toga

Muzika

Mile Kekin: Imam osjećaj da smo se vratili u najmračnije doba devedesetih i zlo mi je od toga

Piše: Buka

Imam osjećaj kao da je 1992., kao da smo se vremeplovom vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga

HLADNO PIVO postoji već 30 godina, a frontmen Mile Kekin rekao je da ga plaši brzina kojom vrijeme ide.

"Čini mi se kao da smo se nedavno našli i krenuli svirati", rekao je za Dnevni avaz.

Dodao je da uz sav posao i obveze nastoji svoju djecu zaštititi od svega što se događa u društvu.

"Trudim se objasniti im da je trenutno 2017. i da za godinu slijede samovozeći automobili, da će se industrija koju poznajemo promijeniti, da će mnoga radna mjesta nestati, da živimo u svijetu koji se tehnološki razvija velikom brzinom i da se tome okrenemo, da što manje budu zaraženi tim virusom netrpeljivosti, mržnje, zločina i svega toga što nas prati od devedesetih pa do danas. Imam osjećaj kao da je 1992., kao da smo se vremeplovom vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga. Nisam čovjek koji se voli puno vraćati unazad", rekao je.

Sebi bi u 2018. godini poželio puno zdravlja, ljubavi i dobre muzike.

"To su tri najvažnije stvari u životu", zaključio je.

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.