Prosinečki spreman da preuzme reprezentaciju BiH, ali ima dva uslova

BiH

Prosinečki spreman da preuzme reprezentaciju BiH, ali ima dva uslova

Piše: N1

Moj uvjet za preuzimanje funkcije izbornika BiH bit će da osobno imenujem pomoćnike, u razgovoru za Nezavisne otkrio je Robert Prosinečki.

 On je uz Amara Osima jedini kandidat za klupu zmajeva, a konačna odluka trebala bi se znati 4. januara.

 

"Teško je reći u ovom trenutku hoću li biti novi izbornik BiH. Osobno bih volio prihvatiti taj izazov. Ljudi iz Saveza su me kontaktirali nakon sjednice održane u petak. Informiran sam da sam u užem izboru i načelno smo dogovorili novi sastanak u četvrtak. Još ne znam da li će to biti ovdje u Zagrebu ili negdje drugdje. Tek kada obavimo razgovore moći ću reći i nešto više vezano za moj eventualni angažman na klupi BiH", kaže Žuti pa dodaje:

 

"Prvo ću, naravno, saslušati što se od mene očekuje. Želim znati kako predstavnici N/FS BiH vide našu eventualnu buduću suradnju. Moj stav neće biti fokusiran na novac. Prije svega zanimat će me izbor suradnika u stručnom stožeru. Ja već godinama gdje god sam radio imao sam svoje standardne pomoćnike. To su Gordan Ciprić i Dragan Spasić. Riječ je o ljudima koji su od početka sa mnom, gdje god sam radio i bez toga teško da možemo doći do dogovora, ali vidjet ćemo. Treba vidjeti kakav će biti stav predstavnika N/FS BiH po tom pitanju, pa ćemo razgovarati i o ostalim detaljima."

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.