Humanitarna trka u Banjaluci: Četvrto kolo TRK LIGE

TRČANJE

Humanitarna trka u Banjaluci: Četvrto kolo TRK LIGE

Piše: BUKA

“Nastavljamo uspješnu akciju od prošlog puta. Donesite svoju trkačku opremu (patike, majice i sl.) koja vam nije potrebna i donirajte je za TRK-ačku aukciju. Na svaki dio opreme ćemo staviti cijenu i vidjeti ko ponudi najviše. Sva prikupljena sredstva idu humanitarnoj organizaciji koju Vi predstavljate", poručuju organizatori.

Trkački rekreativni klub iz Banjaluku organizuje četvrto kolo TRK LIGE, trke na 5 km sa humanitarnim karakterom koja će biti održana u parku Mladen Stojanović, u subotu, 30. decembra, sa početkom od 10:30 časova. Tog dana će trčati i klinci svih uzrasta na 200 i 400 m. Ova rekreativna, humanitarna trka će u ovoj godini biti, ujedno i poslijednja trka na ovim prostorima.

Učesnici kao i u prva 3 kola trče da bi podržali i pomogli rad jednog od ovih humanitarnih udruženja iz Banjaluke: Budimo ljudi (Danijela i Nikola), Udruženje samohranih roditelja “Ponos”, Udruženje za pomoć licima sa autizmom  “Djeca svjetlosti” i Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama “Dajte nam šansu – Zvjezdice”.

 


 
Svaki učesnik koji je učestvovao u prva dva kola je već dobio humanitarni broj po svom izboru. Ukoliko nije, trebaće kupiti broj po minimalnoj cijeni od 10 KM. Uplata za četvrto kolo je minimum 5 KM.  Ukoliko učesnik želi, može uplatiti i veću sumu. Novac se uplaćuje direktno humanitornoj organizaciji gdje su se već podizali brojevi za trku ili na licu mjesta na dan trke.
 
Novi učesnici trebali bi otići po broj u organizaciju koju žele podržati i ušešće na trci platiti 10 KM. Podsjećamo da se brojevi čuvaju za naredne trke.

Uplata se može izvršiti i putem žiro računa organizacije. Suma koju je učesnik uplatio se ne objavljuje ukoliko to učesnik ne želi.
Nakon trke 30. decembra, planirana je još jedna trka u februaru 2018. Svaka trka je rekreativnog, a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve građane koji bi možda željeli ida prehodaju distancu od 5 km ili koja njima odgovara.

 

 

Plan je da se druga edicija TRKLIGE nastavi u proljećnom periodu sve do mjeseca juna. Trke će se uglavnom održavati u parku Mladen Stojanović, ali planirane su i neke druge lokacije i razna iznenadjenja.
 
Bodovanje je po svakom kolu, a za ukupan plasman pojedinog učesnika računa se najmanje sedam kola. Na kraju svakog kola pobjednike očekuju pokloni, a na kraju lige pehari za najbolje.

Prijave možete izvšiti na stranici: http://www.trkbanjaluka.com/

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.