SDS sproveo istraživanje: Ova dva kandidata imaju prednost u odnosu na Dodika

Desk

SDS sproveo istraživanje: Ova dva kandidata imaju prednost u odnosu na Dodika

Piše: Buka

Srpska demokratska stranka sprovela je istraživanje prema kome su kandidati Saveza za promjene Mladen Ivanić i Mirko Šarović u blagoj prednosti u odnosu na kandidata SNSD-a Milorada Dodika za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, prenosi BN televizija

Istraživanje je urađeno u drugoj polovini novembra, tačnije od 15. novembra do 01. decembra  ove godine na uzorku od 1000 ispitanika.

Prema tom istraživanju Mladen Ivanić i Mirko Šarović imaju blagu prednost u odnosu na Dodika.

Kako prenose pojedini portali, Mladen Ivanić bi dobio 48,6 %, a Milorad Dodik 46,2 %.

U slučaju da su kandidati Šarović i Dodik za člana u Predsjedništvu BiH iz Republike Srpske, prema tom istraživanju, Mirko Šarović bi dobio 49,2 %, dok bi za Dodika glasalo 45,8 % ispitanika.

 

 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Monsanto sproveo istraživanje po kome su pesticidi blago zdravi.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.