Koje sve pametne telefone možemo očekivati u 2018. godini?

TELEFONI

Koje sve pametne telefone možemo očekivati u 2018. godini?

Piše: Klix

Ne može se sa sigurnošću tvrditi kada će tačno koji model pametnih telefona biti pušten u prodaju 2018. godine, s obzirom na to da je praksa pokazala da velike kompanije često znaju da odstupe od datuma koji su prethodno najavljni.

Američki mediji navode da kupci zato ne bi trebalo da donose odluke o kupovini novih telefona na bazi zvaničnih najava, kao i zbog toga što se pametni telefoni puštaju u prodaju nekoliko sedmica nakon pretstavljanja.

Prema procenama, već u februaru i martu 2018. godine mogli bismo očekivati Samsung Galaxy S9 i S9+ i LG G7 i G7+.

Neki od najboljih telefona u Kini mogli bi biti predstavljeni na proleće. Xiaomi bi u aprilu mogao da predstavi svoj Mi 7, a HTC u maju HTC U12.

Pretpostavlja se da će u junu javnosti biti prikazan i OnePlus 6 i ZTE Nubia Z18. I Sony bi, navodno, takođe u junu trebalo da predstavi model "Xperia XZ Pro-A".

Prema poslednjim procenama na jesen možemo očekivati ažurirane verzije omiljenih telefona iz 2017. godine uključujući Note 9, Xiaomi Mi Mix 3 i LG V40.

Na listi telefona koji bi trebalo da budu prezentovani u oktobru 2018. godine nalaze se Googleov Pixel 3 XL, ZTE Nubia Z18S, Xperia XZ2 i HTC U12+.

Pred sam kraj 2018. godine, javnosti bi trebalo da bude predstavljen Moto Z 2019 (možda pod imenom Z3), a u decembru OnePlus 6T.

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.