<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ceca: Evo kojim sam prevoznim sredstvom došla u Banjaluku

Izjava

Nakon što je opozicija u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražila od Vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci, pjevačica je za Kurir otkrila šta se zapravo krije iza snimka koji je uzburkao regionalnu javnost.

02. januar 2018, 12:00

Ceca je poručila za KURIR da su napisi pojedinih medija u Republici Srpskoj tendenciozno smišljeni i da je na novogodišnji nastup došla svojim automobilom.

"Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam deo sredstava uplatila u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom", istakla je Ražnatovićeva za Kurir.

Podsjećamo da su poslanici PDP zahtijevali hitan odgovor na pitanje za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišćen helikopter u vlasništvu Republike Srpske, a koji je pod direktnom nadležnošću Kabineta predsjednika RS.



"S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa RS dovezao pevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub, od Vlade RS tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let", stoji u saopštenju PDP-a.


I iz SDS-a su najoštrije osudili to što Vlada RS zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pevačice Svetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banjaluci, navodi Fena.


"O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatni ugostiteljski objekat u Banjaluci, helikopterom plaćenim novcem građana RS, svjedoče fotografije i snimci na Fejsbuk i Instagram profilima srpske pjevačice", saopšteno je iz ove stranke.