<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Wizz Air od aprila uvodi novu avioliniju, ona će vas oduševiti!

Nova linija

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air danas je najavila novu liniju iz Tuzle do Beča, koja će biti uspostavljena 27. aprila sa tri sedmična leta - ponedeljkom, srijedom i petkom.

09. januar 2018, 12:00

Iz te kompanije navode da su u odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja nastavili širiti svoju mrežu linija iz Bosne i Hercegovine, nudeći u ovoj godini ukupno 15 linija do osam zemalja dostupnih sa dva bh. aerodroma, što će dalje doprinijeti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

PR Wizz Aira Sorina Ratz je izjavila da danas objavljuju dugo očekivanu liniju od Beča do Tuzle, s početkom od 27. aprila 2018. što će predstavljati odličnu destinaciju za odmor za njihove putnike. Cijene karata će se kretati već od 39,99 KM.

Generalni direktor Međunarodnog aerodroma u Tuzli Rifat Karasalihović je rekao da je uprava tog aerodroma pozitivno prihvatila vijest o uspostavljanju linije Tuzla - Beč, što je i bio jedan od njihovih glavnih ciljeva od osnivanja aerodroma u 1998., saopšteno je iz Wizz Aira.