Vedrana Rudan uputila otvoreno pismo vlasniku Facebooka

Kolumna

Vedrana Rudan uputila otvoreno pismo vlasniku Facebooka

Piše: Vedrana Rudan

Ej, Mark,

tvoji dečki skinuli su mi sa fejsa tekst “Otvoreno pismo šupcima” jer su neki šupci popizdili zbog sadržaja. Moje je pismo, navodno, govor mržnje, a mržnji na fejsu nema mjesta. Ha, ha, Mark, ovo zaista prvi put čujem. Moje pismo šupcima nije “govor mržnje”, moje je pismo govor ŽRTVE, a to je bitna razlika. Ja sam žena, dakle, žrtva. Za razliku od muškaraca, posebno bijelih Amera čije se bogatstvo mjeri u milijardama dolara, ja nemam moć. Mogu samo vrištati. To i činim.

Naravno da samo kretenu može pasti na pamet da sam pisala svim muškarcima. Mark, jesi li čuo za hiperbolu? Sin mi je rekao, on mi tekstove uređuje i stavlja na fejs, da si mu zabranio pristup fejsu na dvadeset i četiri sata. Ako te ne posluša slijedit će oštrija kazna.

Što ćeš mu učiniti? Što krivomislećoj sirotinji koja živi bogu iza nogu čine bijeli, bogati Ameri? Uvalit ćeš mu glavu u zahodsku školjku dok ne prizna ili krepa? Gađati ga tromblonom? Dronom? Baciti mu bombu sa osiromašenim uranom na garsonijeru kupljenu na kredit?

Ej, Mark. Znaš tko si ti? Jebeni, bahati, bijeli, bogati Amer koji misli da se lovom može zabraniti pravo na mišljenje, pravo na stav, pravo na jebenu HIPERBOLU.  Može trenutno, ali ništa ne traje dovijeka pa neće ni američko divljaštvo.

Jasno mi je da nekoliko napaljenih mužjaka pogođenih mojim tekstom, ni jedan muškarac iz mog kruga prijatelja nije se prepoznao, može od tebe zatražiti da makneš moj tekst.  Zato jer si i ti šupak. Da nisi bio bi manje osjetljiv. Ne, nisam ljuta. Uostalom, tko želi pročitati što sam napisala neka ukuca www.rudan.info

Pišem ti jer imaš dvije kćeri. Zapamti, i njima će život biti pakao samo zato jer su žene. Tvoja lova im neće pomoći da budu manje žene i manje žrtve. Kao što ovo pismo tebe neće prosvijetliti.

Eto, ja napisah, a ti briši.

Vedrana Rudan, žena

 

 

Komentari na tekst (6)
Objavljeno:
Čula da joj neki crkveni miš gordanče komentariše tekstove. morala je. I samo još pitanje kad će Buka nešto objaviti o Predragu Luciću
Objavljeno:
Iskreno , i potpuno istinito ! Vedrana to radi surovo , jer više je ne moguće to izgovarati normalno , kad više niko nikoga ne sluša ! Strašna smo ekipa ludaka balkanskih !
Objavljeno:
Ova žena je obična prostakuša željna pažnje. Ona tako smara svojim plitkoumnim tekstovima i predrasudama. Sve sami kurci i pičke u njenim tekstovima, seksualnost, jebačine, požude i životni zajebi.
Objavljeno:
Ej Vedrana.... Kod nas Nikolić pravi veliku Srbiju.... Ristovski sere o Drini.... Itd....
Objavljeno:
Bravo, gospodnji.
Objavljeno:
Haha...baš ce ga dotaći za ovu babetinu....koja je btw naporna da je to sad vise smjesno...!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.