Tužna slika iz Banjaluke 10. januara: Red ispred slovenačkog konzulata

Bijeg

Tužna slika iz Banjaluke 10. januara: Red ispred slovenačkog konzulata

Piše: BUKA

Dan nakon glamurozne proslave Dana RS u Banjaluci, povratak u tužnu realnost

Ni 2018. godina neće biti drugačija kada je u pitanju trend napuštanja ove zemlje.
 


Tome u prilog govori i fotografija na kojoj se vidi kako desetine mladih osoba  stoje ispred slovenačkog Konzulata u Banjaluci.


 

 

 

Komentari na tekst (6)
Objavljeno:
Trebali su kod Željke Cvijanovic stati u red... Ona dijeli pasoše RS-a!!!! Ironija sudbine, jbg-a.... Sretno, napaćeni narode...
Objavljeno:
Cekaju u redu na salter u banci kakav konzulat kakvi bakraci lazu novinari.
@Ja
Objavljeno:
Ostaj ti u učmaloj držabi za koju si se borio, a ja odoh negdje gdje ću živjeti od svog rada. Ne raditi da mi živi gazda a ja od njegovih otpadaka milostinju tražiti. Radim i ja i supruga. Jedva "krpim" kraj sa krajem. Ostajte zdravo balije , ustaše i četnici. Koljite se i glođite, ali bez mene i mog djeteta. Popišam se na to što su djedovi i očevi se borili. Da bi stranački lideri imali ovce i par poltrona. Kikindo na k... te nabijem
Ja
Objavljeno:
Kome god se ide, neka ide. Zdravo, srećan put. Očevi su vam ginuli za ovo od čega bježite, a vi sad idite. Ja od groba svog oca ne idem do zadnjeg daha! Idite, čistite klozete, pa se onda vratite na godišnjem, da se kur*ite IKS-ŠESTICAMA.
Objavljeno:
Ove fotografije su najbolji indikator "veličine" RS, Dodika i Cvijanovićke. Isti je slučaj i u Federaciji. Kartu bez povratka traže svi koji imaju bilo kakve šanse. Mislim da je mladim, a bogami i dobrom broju starih, "pun gentalni organ" nacifašističke politike plemenskih vođa na Balkanu. Mladi odlaze na Zapad "u drugu naciju", jer bježe od politike Dodika, Izetbegovića, Čovića, Plenkovića, Kitarovićke, Vučića i čitave plejade njihovih profašističkih "titromuda" i "pobočnika". Pomenuti uništavaju perspektivu za život na politički "šizogfreničnom" Balkanu.
kos
Objavljeno:
a dje nam je MTEL u slavlju. ako je tako veliko i vazno i ozbiljno!!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.