Bora Đorđević izvrijeđao Balaševića u pjesmi, a ovaj mu uzvratio: "Predgrupa si Aci Lukasu"

Rat muzičara

Bora Đorđević izvrijeđao Balaševića u pjesmi, a ovaj mu uzvratio: "Predgrupa si Aci Lukasu"

Piše: Nedeljnik

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao deo svoje nove knjige, a dotakao se i pesme "Predejane" * "Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar

 Tihi rat između Bore Đordevića, frontmena Riblje čorbe, i Đorda Balaševića koji traje punih 40 godina opet je privukao pažnju medija u Srbiji i regionu koji pišu o njihovoj poslednjoj prozivci na račun jedan drugoga. Naime, Đorđević je u svojoj zbirci pesama jednu posvetio i Balaševiću što je bio povod da mu on odgovori na nedavno održanom koncertu. 

 

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao deo svoje nove knjige, a dotakao se i pesme "Predejane". Jedan od stihova glasi.

 

"Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži ce im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša, niti se*e", stihovi su iz Đordevićeve pesme u novoj zbirci.

 

Nakon toga, oglasio se i Balašević. Na koncertu koji je nedavno održao u Beogradu tokom govora pomenuo je samog Đorđevića.

 

"Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar, a prenosi portal index.hr. Balašević je ovo izgovorio aludirajući na to da jedan proslavljen roker mora da nastupi kao pregrupa folk pevaču.

Komentari na tekst (1)
Oki
Objavljeno:
Bora se još uvijek probija sa njegovom poezijom za ono mjesto.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.