Nijemcima OVO nikako nije jasno o Balkancima, pa došli napraviti anketu: Zašto uvijek nosimo trenerke?!

NJEMAČKA TELEVIZIJA U ČUDU

Nijemcima OVO nikako nije jasno o Balkancima, pa došli napraviti anketu: Zašto uvijek nosimo trenerke?!

Piše: Buka

Iako Balkanci vole trenerke jer se u njima osjećaju ugodno, Nijemcima je bilo čudno što se trenerke nose gotovo u svakoj prilici

 Njemačka televizija NDR sa sjedištem u Hamburgu snimila je videoprilog o ljubavi Balkanaca prema nošenju trenerki.

 

Iako Balkanci vole trenerke jer se u njima osjećaju ugodno, Nijemcima je bilo čudno što se trenerke nose gotovo u svakoj prilici.

 

Videoprilog pogledajte u nastavku:

 

 

DEPO PORTAL

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Trenerke na ulici nose zaostali kroneri, glupani i asocijalni majmuni. Trenerke smatraju prestižom i dopuna su njihovoj intelektualnoj šupljoglavosti i kompleksima. Svakog džibera je lako prepoznati.
Objavljeno:
jugo moda...
Objavljeno:
I ja nosim trenerku, ali samo kad trcim, kad sam u kuci i kad se bavim nekim drugim aktivnostima sportskog sadrzaja. Nikada ne bi isao u krad sa trenerkom, u neku ustanovu, na izbor ili slicno. Na zalost na Balkanu vidimo ljude u trenerkama u crkvi, na sahrani, na izborima, i prodavnicamo u ustanovama itd. Licno samtram da je nepristojno nositi trenerke na pomenutim mjestima.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.