Prevent traži još 45 radnika koji bi radili na proizvodnji namještaja za kompaniju IKEA

OGLAS OTVOREN MJESEC DANA

Prevent traži još 45 radnika koji bi radili na proizvodnji namještaja za kompaniju IKEA

Piše: Buka

Kompanija Prevent prima još 45 radnika u Visokom. Oglas je raspisan za kompaniju Prevent Interior koja proizvodi namještaj, a otvoren je mjesec dana

 

- Proizvodimo namještaj za vodeći svjetski brend u oblasti namještaja IKEA. U Visokom, u proizvodnji namještaja Prevent Interior d.o.o. raspisuje interno ili eksterno, oglas za više radnih mjesta proizvodnih radnika - navodi se u oglasu.  

Dodaje se da su njihov namještaj i tekstil za uređenje doma „odraz profesionalnosti i stručnosti naših eksperata te know how tehnologije“.

 

Podsjetimo da je Prevent krajem prošle godine najavio otvaranje novih pogona ili povećanje broja radnika na nekoliko lokacija u BiH, među kojima su Goražde, Travnik, Bugojno, Stolac… 

Izvor Depo.ba

 

 

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Poz ako vam treba pomoćni. radnika javite tu sam...
Objavljeno:
Poz bila bi mi Čast postat dio vašeg tima za posao
Objavljeno:
Bila bi mi velika čast postat dio vašeg kolektiva.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.