Šef u Geodetskoj upravi prerezeo sebi vene!

Desk

Šef u Geodetskoj upravi prerezeo sebi vene!

Piše: Buka

Zdravko K., službenik Geodetske uprave RS, pokušao je da se ubije u svom stanu, saznaje „EuroBlic“.

Izvor iz MUP RS otkriva da je Zdravko K. popio veću količinu antidepresiva, a zatim je sebi prerezao vene.

Zahvaljujući brzoj intervenciji ljekara Službe hitne pomoći pacijent je na vrijeme prebačen u Univerzitetsko klinički centar RS gdje mu je ukazana pomoć.

Zdravko K. je kako saznaje „EuroBlic“ aktuelni načelnik Odjeljenja za internu kontrolu Geodetske uprave RS koju u posljednje vrijeme potresaju ozbiljni skandali i hapšenja vezana za višemilionske zloupotrebe.

Izvor iz policije navodi da bi daljim provjeravama trebalo biti utvrđeno koji su razlozi doveli do toga da načelnik Odjeljenja za internu kontrolu u Geodetskoj upravi RS digne ruku na sebe.

Posljednji put Zdravko K. se u javnosti spominjao u septembru 2016. godine kada je bio svjedok u postupku protiv bivšeg direktora Geodetske uprave RS Tihomira Gligorića koji je osuđen na godinu dana zatvora zbog nesavjesnog poslovanja i pričinjene štete Geodetskoj upravi RS od 265.000 maraka.

U banjalučkoj policiji su potvrdili informaciju o pokušaju samoubistva dodavši kako je o svemu obaviješteno nadležno tužilaštvo.

(euroblic)

 

 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Čista mu savjest garant?! Kao i ostalim genocidnim zločincima iz RS-a. Neka se zipa, dolazi u Prijedor i Banjaluku SIPA!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.