Još se traga za djevojčicom Adelisom Čelić, porodica i građani se uključuju u potragu

Potraga

Još se traga za djevojčicom Adelisom Čelić, porodica i građani se uključuju u potragu

Piše: Klix.ba

Adelisa Čelić koja je prekjučer nestala u naselju Doglodi u općini Ilidža još nije pronađena, a iz MUP-a KS je potvrđeno kako se još traga za ovom 16-godišnjom djevojčicom

"Još nemamo nikakvih novih informacija, ono što možemo reći jeste da su policijski službenici na terenu i da intenzivno tragaju za djevojčicom", naveli su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Porodica, prijatelji i korisnici društvene mreže Facebook pozvali su sve građane koji su voljni da se priključe današnjoj potrazi za Adelisom. Okupljanje će biti na mostu Drvenija u 11 sati, odakle i počinje potraga.

Podsjećamo, Adelisa je djevojčica s poteškoćama u razvoju, a posljednji put je viđena 12. januara u poslijepodnevnim satima na području općine Ilidža.

Ima plavu kraću kosu i sitnije je tjelesne građe, a na sebi je imala crnu, kraću jaknu, farmerice i sive zimske čizme.

Nestanak je prijavljen MUP-u Kantona Sarajevo, a njeni staratelji mole da se svi koji imaju bilo kakve informacije obrate najbližoj policijskoj stanici

 

 

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.