<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kolektivno točenje goriva prije poskupljenja!

Akcija

Organizacija „Restart Srpska“ objavila je dana spoziv na akciju kolektivnog točenja goriva na benzinskim pumpama širom Republike Srpske.

28. januar 2018, 12:00

Akcija će biti održana 31.1.2018.  širom Republike Srpske.

O čemu se radi?

"Ideja je da okupimo što je moguće veći broj ljudi i do vrha napunimo rezervoare naših automobila, prije stupanja akciza na snagu i tako, makar u februaru mjesecu, bojkotujemo točenje goriva" saopštili su iz ovog Udruženja.

"Vlast želi da još jednom da zavuče ruku u džep običnog čovjeka, zato što im je tako najlakše da se izvlače iz problema koje su sami stvorili, ali naša moralna obaveza i građanska dužnost jeste da pružimo otpor"rečeno je.


"Pridružite se našoj akciji i 31. januara napunite svoj rezervoar.Time ćete uštediti novac i ujedno pokazati odgovornost prema svojim sugrađanima." ističu oni.

 Podsjetimo da od prvog februara stupa na snagu Zakon o akcizama, a koji će za posljedicu imati poskupljenje goriva na benzinskim stanicama širom BiH.