<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

ZABIJELIĆE SE I U HERCEGOVINI, VEĆ OD…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Vrijeme

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme

09. februar 2018, 12:00

Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 1°C, na jugu do 5°C, a najviša dnevna temperatura zraka do 11°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini oblačno. Prijepodne slab snijeg u Krajini. U drugoj polovini dana slab snijeg ili susnježica i u ostalim područjima Bosne. Na sjeveru Hercegovine krajem dana se očekuje slab snijeg. Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 1°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 4°C, na jugu do 11°C.

U nedjelju veći dio dana oblačno. U jutarnjim satima slab snijeg se prognozira u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Smanjenje oblačnosti od poslijepodnevnih sati. Vjetar u Bosni slab sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C, a najviša dnevna temperatura do 9°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini novo naoblačenje. Od poslijepodnevnih sati u Krajini se prognozira slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između -5 i -1°C, na jugu zemlje do 2°C, a najviša dnevna do 9°C na jugu zemlje.