<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Želite odmor od muškaraca: Na ovom ostrvu njima je zabranjen pristup

SuperShe

Ako ste žena kojoj treba odmor od muškaraca na neko vrijeme, onda je posjeta ostrvu SuperShe idealno rješenje. Radi se o destinaciji koja pripada Finskoj, namijenjena je samo ženama i usmjerena njihovom zdravlju.

09. februar 2018, 12:00

Na ideju da stvori jednu ovakvu oazu za žene došla je upravo žena Kristina Roth. Na ideju je došla nakon nekoliko odmora provedenih u Kaliforniji. Iako voli muškarce shvatila je da joj njihovo društvo nije potrebno na odmoru i da se žene bolje opuštaju bez suprotnog spola u blizini.

- Kada naiđe sladak tip, žene odmah stavljaju ruž. Zato je ideja da se na ostrvu SuperShe fokusiraju samo na sebe i svoj odmor - objašnjava.


Kristinino ostrvo do sada su posjećivale samo njene prijateljice, a za javnost bi ovo mjesto trebalo biti otvreno u junu. Prije dolaska potrebno je popuniti zahtjev za članstvo, odnosno prijavu sa imenom, telefonskim brojem i navedeneim razlogom zbog čega želite posjetiti ostrvo.


Ženama će na raspolaganju biti brojne aktivnosti poput joge, meditacije, zdrave ishrane, fitnesa... Cijena boravka još nije poznata, piše New York Post.