KONTRADIKTORNA MINISTARKA "Sjajni rezultati sportista Srpske, NAJVEĆI USPJEH što se nijedan klub nije ugasio"

banjaluka

KONTRADIKTORNA MINISTARKA "Sjajni rezultati sportista Srpske, NAJVEĆI USPJEH što se nijedan klub nije ugasio"

Piše: Srna, EuroBlic

Gde se nalazi sport Republike Srpske možda najbolje govore reči resorne ministarke Jasmine Davidović, koja uspehom smatra podatak da se nijedan sportski kolektiv nije ugasio!?

 Mogli bi se raspravljati o tome, pogotovo što znamo da veliki broj klubova, među kojima su i oni sa "zavidnom reputacijom", ima blokirane račune, što i dalje mnogi nisu preregistrovani po "novom" zakonu iz 2002, kao i što još veći broj klubova egzistira samo na papiru.

 

Jasmina Davidović, ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, rekla je večeras za Srnu da Republika Srpska ulaže u sport u skladu sa budžetskim mogućnostima.

 

- Nastojimo da izdvajanje za sport bude i veće. Mislim da svi gradovi i opštine treba da povećaju iznose u budžetima za sport jer se do sada nijedan sportski kolektiv nije ugasio, što je veliki uspeh - istakla je Davidovićeva, koja je večeras prisustvovala izboru najboljih sportista i sportskih organizacija grada Banjaluka za 2017.

Ona je rekla da Republika Srpska i grad Banjaluka imaju vrhunske sportiste za čiji je uspeh najzaslužniji njihov entuzijazam, kao i entuzijazam sportskih radnika i trenera.

 

Davidovićeva je podsetila da se ovih dana u gradovima i opštinama širom Republike Srpske biraju najbolji sportisti, sportske ekipe i sportski radnici.

 

- Nije lako izabrati najbolje zato što su naši sportisti i sportske ekipe širom Republike Srpske postigli izuzetno dobre rezultate - zaključila je Davidovićeva.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.