Neuništivi Schwarzenegger producent i zvijezda nove Amazonove serije

SERIJE

Neuništivi Schwarzenegger producent i zvijezda nove Amazonove serije

Piše: Index

AMAZON razvija seriju Outrider, western dramu koju će producirati te u njoj glumiti Arnold Schwarzenegger, doznao je Deadline.com.

Izvršni producent uz Schwarzeneggera bit će Mace Neufeld, koji trenutno razvija i nadolazeću Amazonovu uzdanicu Tom Clancy’s Jack Ryan.

Radnja serije zbiva se u kasnom 19. stoljeću na teritoriju Ohlahoma indijanaca, a govori mračnu i opasnu priču o zamjeniku šerifa koji ne samo da je dobio opasan zadatak da svlada legendarnog odmetnika, već mora i postati partner s nemilosrdnim šerifom kako bi pravda bila pravilno servirana.

Kako se priča razvija, neki neprijatelji postat će prijatelji, no nepredvidivih iznenađenja navodno neće nedostajati.

Schwarzeneggeru, rođenom u Austriji, pripast će uloga nemilosrdnog šerifa koji je imigrirao u SAD iz Europe kao dijete. Na TV-u Schwarzenegger se udomaćio kao voditelj, kad je godinu dana vodio show NBC-a The Celebrity Apprentice, gdje je zamjenio Donalda Trumpa.

Outrider je tako prva velika skriptirana serija za 70-godišnju holivudsku legendu i bivšeg kalifornijskog guvernera.

 

Index

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.