Jedan od najpoznatijih svjetskih travel blogera nabrojao "10 stvari koje će vas šokirati o Hrvatskoj"

MARK WOLTERS

Jedan od najpoznatijih svjetskih travel blogera nabrojao "10 stvari koje će vas šokirati o Hrvatskoj"

Piše: index.hr

MARK WOLTERS, jedan od popularnijih svjetskih travel blogera, jučer je na svom YouTube kanalu Wolters World objavio snimku pod nazivom 10 stvari koje će vas šokirati o Hrvatskoj.

 Mark, inače profesor iz Quincyja u Illinoisu, u posljednjih nekoliko godina postao je jedan od najcjenjenijih travel blogera, a samo na YouTubeu njegov kanal ima više od 300 tisuća pretplatnika.

Sebe naziva svjetskim putnikom, a Hrvatsku je posjetio već nekoliko puta. Posljednja snimka koju je objavio nastala je na Visu, a u njoj je opisao deset stvari koje bi turiste mogle šokirati.

Prvo što je naveo kamene su plaže, za koje kaže da bole, a strah ga je i ježinaca. Iznenadilo ga je zatim koliko turista stane u Dubrovnik. Također, čini mu se da su Hrvati jako ponosni na svoju nacionalnost, a pozitivno je iznenađen turističkom infrastrukturom u Hrvatskoj.

Nije mogao vjerovati ni koliko ljudi u Hrvatskoj priča engleski, a prirodnim ljepotama (ali i lijepim ženama) i dalje se ne može načuditi. Zadovoljan je i cijenama za koje kaže da su puno pristupačnije nego u drugim turističkim zemljama.

Wolters je u Hrvatskoj bio još 2012. godine, kad je objavio snimku Pet stvari koje ćete voljeti i mrziti oko posjeta Hrvatskoj.

Na njegovom YouTube kanalu može se pronaći još nekoliko snimki iz Hrvatske, a svaka nova privlači sve više pažnje. Ova posljednja u nepuna 24 sata prikupila je gotovo 200 komentara.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.