Atletski klub invalida Vrbas ne postoji više u Banjaluci!

Sport

Atletski klub invalida Vrbas ne postoji više u Banjaluci!

Piše: Elvir Padalović

Od danas Atletski klub invalida Vrbas neće više postojati u gradu na Vrbasu.

Hvala Gradu Banjaluka što se potrudila da ugasi i jedini Atletski klub za osobe sa invaliditetom u BL i Republici Srpskoj.

"Za ovo postojanja ostvarili su se i rezultati u svijetu atletike, a ono na šta smo preponosni pored pokretanja silnih aktivnosti je pokretanje inicijative za izgradnju staze za trčanje u parku Mladen Stojanović koja će ove godine biti izgrađena i bez ikakve naknade biće dostupna za sve građane. Vrijedi napomenuti da smo i dio sredstava kluba pored prikupljenih sredstava građana uložili za plaćanje papirilogije i donirali tu istu papirologiju gradu Banjaluka" napisao je predsjednik AKI Duško Tadić

Kako je priznao ponosan je što se trudio da se nešto uradi kako bi ovaj klub zaživio i napravio nešto što će biti od koristi za sve građane, a takođe je ponosan i na to što neće učestvovati u bilo kakvim nečistimm radnjama koje se rade u našem sportu u gradu na Vrbasu.

"Borba sa vjetrenjačama danas prestaje, hvala i doviđenja!" napisao je Tadić na svom FB profilu.

Više informacija biće poznato sutra, rekao nam je kratko Tadić.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.