Žena Trumpovog sina hospitalizovana nakon što je primila pismo s bijelim prahom

Svijet

Žena Trumpovog sina hospitalizovana nakon što je primila pismo s bijelim prahom

Piše: Buka

VANESSA Trump, žena Trumpova sina, odvedena je u bolnicu Manhattan nakon što je u njen stan stiglo sumnjivo pismo s neidentifikovanim sadržajem.

Pismo je bilo adresirano na njenog muža Donalda Trumpa Juniora, najstarijeg sina američkog predsjednika i njegove bivše žene Ivane, javlja NBC.

Iz predostrožnosti troje ljudi iz stana je odvedeno u njujoršku bolnicu nakon otvaranja pisma. Nema indicija da je itko pretrpio ikakve posljedice te nema naznaka da je pismo ipak sadržavalo opasne supstance.

CBS javlja kako je Vanessi omotnicu predala njena majka.

Policija i tajna služba istražuju incident. Trump Junior je najstariji predsjednikov sin, a Vanessu je oženio 2005. godine

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.