NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA: Četiri djevojke se potukle i gađale kamenjem, grupa mladića navijala

mostar

NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA: Četiri djevojke se potukle i gađale kamenjem, grupa mladića navijala

Piše: Buka

Četiri djevojke, navodno učenice "Srednje mašinsko-saobraćajne škole" u Mostaru potukle su se juče u blizini školske zgrade u Ulici Mile Budaka, nekadašnjoj Šantićevoj.

 

Učenice su se navodno gađale kamenjem i predmetima koje su našle u blizini, a i govorile su jedna drugoj pogrdne riječi.

Grupa od desetak mladića koja je sve to promatrala je skandirala i navijala, a cijeli incident je prekinula policija. Iz Ministarstva za unutarnjih poslova Hercegovačkog-neretvanske županije su kazali da u incidentu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.