KO SU VUČIĆEVE PLAVUŠE: Ne odvajaju se od njega, jedna je iz Tuzle, a bila je kod Dodika…!?

Posjeta

KO SU VUČIĆEVE PLAVUŠE: Ne odvajaju se od njega, jedna je iz Tuzle, a bila je kod Dodika…!?

Piše: Buka

Obje imaju iznimno zanimljive biografije, a bile su stalno u društvu Aleksandra Vučića u Zagrebu

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić već danima zauzima najviše prostora u domaćim medijima, s punim pravom, ali u njegovoj pratnji nalaze se i dvije, pomalo samozatajne, plavuše. Tijekom prijema kod predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, njih dvije bile su u prvom planu jer su bile okružile Vučića. S njegove desne strane sjedila je Zorana Mihajlović, a s lijeve je bila Jadranka Joksimović.

 

Otprilike takav je i odnos snaga među njih troje. Naime, Zorana je, osim što je potpredsjednica Vlade i ministrica graditeljstva u Vladi Srbije i potpredsjednica Vučićeve Srpske napredne stranke. Jadranka je, pak, ministrica za europske integracije, koja ovih dana posebno naglašava važnost prekogranične suradnje.

Zorana je, prema njenoj službenoj biografiji, rođena 1970. godine u Tuzli da bi osnovnu i srednju školu završila u Beogradu. Jedno dulje vrijeme je radila u Elektroprivredi Srbije, a posebno se ističe činjenica da je bila savjetnica za energetiku Miloradu Dodiku.

 

Jadranka je rođena Beograđanka i sudeći prema njenom obrazovanju, predodređena za diplomaciju. Naime, završila je beogradski Fakultet političkih znanosti na smjeru Međunarodni odnosi. S Vučićem surađuje već dulje vrijeme, pa vrijedi podsjetiti da je bila Vučićeva savjetnica za međunarodne odnose u Srpskoj radikalnoj stranci Vojislava Šešelja, piše Express.hr.

 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Čarli ima anđele, Vučić ima plavuše, Tramp uza se ima onu Melaniju... samo ovaj naš Dodik voda sa sobom - Godzilu! I to iz Teslića. A u pičku materinu...
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.