Vučić ispričao kako su Pupovca napali: "Pljunuli su ga i zalijepili mu BBB na leđa"

Posjeta

Vučić ispričao kako su Pupovca napali: "Pljunuli su ga i zalijepili mu BBB na leđa"

Piše: Buka

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu održala se skupština Srpskog narodnog vijeća, a na njoj su govorili Milan Bandić, Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Vučić.

Vučić je za vrijeme svog govora, koji je više puta prekidan pljeskom, ispričao javnosti nepoznatu priču o napadu na Milorada Pupovca. Doduše, nije otkrio kada se i gdje napad dogodio, samo se može zaključiti kako se to dogodilo u Hrvatskoj, najvjerojatnije u Zagrebu.

"Znam da je meni lako iz Beograda da mu solim pamet. Jednom mi je on ispričao što mu se dogodilo, i možda nije primijetio kako je to na mene utjecalo, ali zato mu nikad nisam uputio ni jedan politički poziv. Vidio sam tada jednu tvrdu suzu, mušku puštenu. 'Nalijepili su mi na leđa jednu od Bad Blue Boys' ili kakvih već oznaka, rekao mi je. Tada sam prvi puta vidio u njegovim očima neku vrstu straha", ispričao je Vučić pred punom dvoranom. Rekao je i kako su nepoznati napadači tada pljunuli na Pupovca.

 

 

Komentari na tekst (5)
Objavljeno:
Nakon raspada Juge, izbacivanja iz Ustava RH i, na kraju, Oluje - ukazanje teatralnog i uvijek na rubu plača (i pameti) Pupovca, rekla bih smjelo, nešto je najgore što je moglo snaći Srbe u Hrvatskoj.
Objavljeno:
To pljuvanje, je posljedica Vase radikalske politike 90- tih.. Crta Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica projekat Velika Srbija!!!! Tih 90-tih ste hrvatskim Srbima, solili pamet...
Objavljeno:
boze kakav ljudski olos uzima sebi za pravo da komentarise preko portala
Objavljeno:
@MARIJANA Srbi su poznati sadomazohisti, slijepi podanici ludila, laži i prevara. Nebeski narod s ovozemaljskim problemima.
Objavljeno:
Evo ja mislim da si ga TI gore ispljuvao , nego ovi BBB-ovci. I ponizio i ogolio do balčaka . Što je to u ljudima da vole da ih tirani gaze??
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.