<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

PRIPREMITE SE NA DEBELE MINUSE Noći i jutra će biti ledeni

vrijeme

STIŽE NOVI SNIJEG

14. februar 2018, 12:00

 U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 2°C, a najviša dnevna temperatura zraka između -2 i 2°C, na jugu zemlje do 9°C.

Sutra u Bosni veći dio dana oblačno. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana postupno razvedravanje. U Hercegovini pretežno sunčano. Više oblačnosti prijepodne na sjeveru Hercegovine. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -1°C, a najviša dnevna temperatura zraka između -2 i 2°C, na jugu zemlje do 8°C.

U petak prijepodne magla po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne. U većem dijelu zemlje sunčano. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana naoblačenje sa sjeverozapada će zahvatiti cijelu zemlju. U Bosni slabo jugo prijepodne, koje će u poslijepodnevnim satima promijenuti smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka između -8 i -3°C, na jugu zemlje do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 1 i 5°C, na jugu do 11°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini oblačno. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana slaba kiša ili susnježica se prognoziraju u Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između -5 i -1°C, na jugu do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 12°C.