<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

VRIJEME SE MIJENJA, SA LOŠEG NA GORE…: Pročitajte prognozu vremena za narednih nekoliko dana

Prognoza

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme

19. februar 2018, 12:00

U Bosni će padati snijeg, a u Hercegovini kiša. Padavine nisu obilne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 8°C.



Sutra u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni će padati snijeg, a na jugu kiša. Više padavina u Hercegovini, gdje se očekuje do 30 litara po metru četvornome. Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 8°C.



U srijedu u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni snijeg, a u Hercegovini kiša. Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka između -3 i 2°C, na jugu do 7°C.



U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni slab snijeg ili susnježica, na jugu slaba kiša. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 11°C.