<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Provjerili smo kakvo je stanje žene koja je pregažena u Banjaluci

BANJALUKA

U Službi hitne pomoći rekli su nam da je vozilo izašlo na lice mjesta nesreće i da je pacijentkinja prevežena na odjel Hirurhije.

19. februar 2018, 12:00

Žena, čiji identitet za sada nije poznat, povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u Banjaluci.

U Službi hitne pomoći rekli su nam da je vozilo izašlo na lice mjesta nesreće i da je pacijentkinja prevežena na odjel Hirurhije.

U Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske rekli su nam da je juče žena sa inicijalima J.G (1973. godište) primljena oko 20 časova.

"Pacijentkinja je zadobila frakturu desne potkoljenice i skočnog zgloba, a nakon ukazane pomoći tražila da je da ide na kučno liječenje", rekli su za BUKU iz UKC BL.

Podsjetimo da je ženu dok je pješačila udarilo vozilo koje se potom udaljilo sa lica mjesta, rečeno je u banjalučkoj policiji.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je da se saobraćajna nezgoda dogodila u 19.50 časova u Ulici Živojina Mišića u Banjaluci.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Rad na pronalaženju vozila i neodgovornog vozača i utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode je u toku.



Vezani tekstovi:

Predsjedniče Dodik, smrtnici plaćaju saobraćajne kazne u RS, znate li koliko?

Dragan Bursać: 200 na sat sa Dodikom u tri krivine materine!