<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

OVO JE BOMBA: Ramljak podnio neopozivu ostavku u Agrokoru!

Hrvatska

Ante Ramljak, vladin povjerenik za Agrokor, podnio je neopozivu ostavku, saznaje N1.

21. februar 2018, 12:00

Vladi je prepustio da komunicira sve odluke o njegovom odlasku s čelne pozicije izvanredne uprave, kao i daljnje korake u nastavku upravljanja krizom u kompaniji.

Sastanak trajao satima

Podsjetimo, ranije tijekom utorka objavljeno je kako je Ramljak ponudio svoju ostavku. No, ispostavilo se kako je Ramljak zapravo podnio ostavku i to neopozivu. U vladi su u utorak navečer trajali višesatni razgovori između premijera Plenkovića i predstavnika vjerovnika Agrokora te Ramljaka. Plenković zbog sastanka nije otišao u Varaždin gdje se održava proslava 28. obljetnice osnivanja tamošnjeg ogranka HDZ-a.

Ramljakovoj ostavci usprotivili su se predstavnici vjerovnika. Ramljak je oko 21:25 sati prvi napustio zgradu vlade, i to na stražnji izlaz.

Nedugo nakon njega zgradu vlade je napustio i premijer Plenković, a onda i Martina Dalić koja se jedina obratila novinarima. "Sve ćete doznati sutra",  kratko je kazala Dalić.