<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ella Dvornik napravila Instagram kćerkici, nećete vjerovati koliko ih ljudi prati

ELLA DVORNIK otvorila je Instagram profil svojoj kćerkici Balie Dee, rođenoj u studenom prošle godine.

22. februar 2018, 12:00

"Otvorila sam ovaj profil čisto iz zabave", napisala je Ella u opisu profila djevojčice koji je zasad privatan, no unatoč tome malu Balie prati skoro 13 tisuća ljudi, dok ona prati samo njih 60.

Ella je u ime kćerkice objavila 39 postova, a nema sumnje da će ih ubrzo biti mnogo više, barem sudeći prema njezinom profilu i aktivnosti na društvenim mrežama.

O Ellinoj odluci da malenoj napravi Instagram odmah se razvila rasprava u komentarima na njezinom profilu.

"Je li moguće da je djetetu od tri i pol mjeseca napravila Instagram?" zapitala se jedna pratiteljica.

"Djetetu koje je tek rođeno raditi profil na društvenim mrežama, stavljati svakakve slike i onda se čudit kao pura dreku kako neki pedofil ima brdo slika djeca, pa hej! Treba sačuvati neke stvari za svoj privatni dio, veseliti se njemu i proživljavati što više trenutaka s djetetom, a ne s mobitelom u rukama, upaljenom kamerom i Instagramom", nadovezala se druga. 

"U životu nema ništa važnije od broja pratitelja na Instagramu... 21. stoljeće", zaključili su.

Ostalima, čini se, ne smeta što Balie Dee ima profil na Instagramu pa su pod Ellinim fotografijama samo komentirali da je malena "preslatka" te da "sliči na tatu i djeda".

Index