<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Detalji samoubistva u Banjaluci

Desk

Zamjenik generalnog direktora za tehničke poslove i kapitalnu izgradnju "Nestro petrola“ Artem Kondratev (1979.) izvršio je samoubistvo u prostorijama preduzeća u ulici kralja Alfonsa XIII u Banjoj Luci.

22. februar 2018, 12:00

Banjalučka policija vrši uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni Okružni javni tužilac.

Po početnim informacija, koje je Fena dobila u policiji, sve ukazuje da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela te da je Kondratev izvršio samoubistvo vješanjem.

"Nestro petrol“ upravlja mrežom benzinskih stanica u RS i BiH. U vlasništvu su ruske kompanije "Zarubežnjeft", kao i dvije rafinerije u RS-u.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka:Smrt je samoubilačkog karaktera

U ulici Kralja Alfonsa XIII broj: 9 u Banjaluci, dana 22.02.2018. godine, oko 06.40. časova, pronađeno je beživotno tijelo lica sa inicijalima A.K., rođen 1979. godine, državljanin Rusije.


Prema prvim informacijama sa lica mjesta te preduzetim mjerama i radnjama od strane dežurnog tužioca utvrđeno je da je smrt samoubilačkog karaktera (izvršeno vješanjem).


Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka.


Tužilac je naložio da se u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske izvrši spoljni pregled beživotnog tijela.