Policija izdala nalog za hapšenje vlasnika PAOK-a

Grčka

Policija izdala nalog za hapšenje vlasnika PAOK-a

Piše: Agencije

Grčki fudbal trese novi skandal poslije prekinutog meča PAOK i AEK kada je vlasnik solunskog kluba Ivan Savidis ušao na teren sa pištoljem da se obračuna sa sudijom i postoji mogućnost da se prekine prvenstvo, pišu mediji iz te zemlje.

Sudija Jorgos Kominis prekinuo je utakmicu kada je odlukom da poništi gol PAOK, vrijedan pobjede nad AEK u meču koji je praktično odlučivao o šampionu, iznervirao Savidisa koji je ušao na teren zajedno sa obezbeđenjem i sportskim direktorom Lubošom Mihelom.

Mihel je prijetio sudiji riječima “Gotov si”, što je ušlo i u zapisnik utakmice.

Zbog dešavanja na stadionu “Tumba” grčka policija izdala je nalog za hapšenje Savidisa i četiri člana njegovog obezbeđenja, a postoji mogućnost da se zaustavi liga, kao i prije nekoliko godina.

Više će biti poznato poslije sastanka ministra sporta Jorgosa Vasilijadisa i premijera Aleksisa Ciprasa.

Incident u Solunu samo je jedan u nizu brojnih, a nedavno je na istom stadionu pogođen u glavu trener Olimpijakosa Oskar Garsija i tada je takođe prekinuta utakmica.
Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.