VANREDNO STANJE Veliki odron tla u Hrvatskoj Kostajnici, urušile se kuće, ima povrijeđenih

hrvatska

VANREDNO STANJE Veliki odron tla u Hrvatskoj Kostajnici, urušile se kuće, ima povrijeđenih

Piše: Buka

PREMA informacijama objavljenima na stranicama Hrvatskih voda izvanredno stanje zbog poplava proglašeno je u Hrvatskoj Kostajnici koju je poplavila Una.

 HRT javlja kako je voda poplavila nekoliko kuća, poplavljena je i cesta u Kuljanima, gdje je više desetaka stanovnika odsječeno. Došlo je do velikog odrona.

U poslijepodnevnim satima došlo je do velikog odrona tla, oštećeno je šest kuća i ima ozlijeđenih, javlja N1.

Prema informacijama objavljenima na stranicama Hrvatskih voda izvanredno stanje zbog poplava proglašeno je u Hrvatskoj Kostajnici koju je poplavila Una. HRT javlja kako je voda poplavila nekoliko kuća, poplavljena je i cesta u Kuljanima, gdje je više desetaka stanovnika odsječeno. Došlo je do velikog odrona.

 

 
Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Eto našim vlastodršcima opravdanja!!!! Sad čekamo Željku Cvijanovic, sa svojim glupim saopstenjem, i u Hrvatskoj Una pravi probleme....
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.