Letjeli papiri: Vijećnik fasciklom gađao gradonačelnika Kasumovića - 'Zaslužio si cipelom!'

zenica

Letjeli papiri: Vijećnik fasciklom gađao gradonačelnika Kasumovića - 'Zaslužio si cipelom!'

Piše: Zenica.info

Burno u Zenici

 Predsjedavajući Gortan Bulajić (DF) dao je pauzu u trajanju od deset minuta, poslije čega su se svi vratili u salu, ali je, kako nam je potvrdio Bulajić, odlučio se prekinuti sjednicu jer je bila loša atmosfera

 Sjednica Gradskog vijeća Zenica prekinuta je u danas u 16.30 sati za vrijeme rasprave na 10. tački koja se tiče komunalnih taksi (kladionica), nakon incidenta koji se dogodio, kada je vijećnik A SDA Mensud Keleštura sa svog mijesta gađao kožnim rokovnikom u pravcu gradonačelnika Fuada Kasumovića koji je bio za govornicom.

Kasumović je prethodno sa govornice prozvao Kelešturu da je stavio potpis na pismo Ustavnom sudu "koje su mu sastavili kladioničari". Vijećnik je ustao i dreknuo "Lažeš", a potom sa svog mjesta bacio kožnu fasciklu sa papirima koji su se rasuli.

Predsjedavajući Gortan Bulajić (DF) dao je pauzu u trajanju od deset minuta, poslije čega su se svi vratili u salu, ali je, kako nam je potvrdio Bulajić, odlučio se prekinuti sjednicu jer je bila loša atmosfera.

Bulajić nam je rekao da će sjednica biti nastavljena kada se steknu uslovi za normalan rad Vijeća, a da će termin biti naknadno utvrđen.

Pogledajte VIDEO (preuzet sa Zenica.info) od 36 minute.

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.