O dolasku ruskih Noćnih vukova u BiH oglasila se američka ambasada, evo šta su poručili

Ambasada

O dolasku ruskih Noćnih vukova u BiH oglasila se američka ambasada, evo šta su poručili

Piše: Buka

Povodom najavljenog dolaska ruske bajkerske grupe Noćni vukovi u Bosnu i Hercegovinu ovom mjesecu, objavljen je komentar Ambasade SAD u BiH.

"Ovakve posjete koje negativno utiču na stabilnost nisu korisne i ne treba ih podržavati. Na lokalnim je vlastima i odgovarajućim institucijama BiH da riješe ovo pitanje. Apelujemo na organe vlasti BiH da ozbiljno shvate sve moguće bezbjenosne prijetnje", naveli su za N1 iz Ambasade SAD u BiH.

Kako su naveli, Ministarstvo finansija SAD prvi put je uvelo sankcije za Noćne vukove i određeni broj njihovih članova u decembru 2014. godine jer su snosili ili bili saučesnici u djelovanju ili aktivnostima koji su predstavljali prijetnju miru, sigurnosti, stabilnosti, suverenitetu i teritorijalnom integritetu Ukrajine.

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Rusi su nam pomogli da se oslobodimo od Turskog ropstva,da se oslobodimo Austrougarskog ropstva,da se oslobodimo Hitlerovog ropstva,nikad nas nisu napadali a pomagali su nam koliko su bili u mogucnosti i u poslednje dvije decenije.Pomazu nam i sad oko Kosova,jer da nije Rusije i Kine davno bi sve bilo zavrseno oko Kosova.I zasto ne pokazati gostoprimstvo Ruskim bajkerima,ako mozemo stotinama Natovski spijuna koji mesetare u BiH i sprecavaju dogovor između naroda i napredak.Podrzavaju samo jednu stranu,sto kod druge dvije neminovno vodi otporu i revoltu.A to su bajkeri,a ne neki teroristi ili kriminalci,njihov vodja je hirurg priznati?
Objavljeno:
Nije Vam niko rekao ovo su Miroljubivi Noćni Vukovi,neka se malo vozikaju.
Objavljeno:
ko vas sta pita vise
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.