Govedarica: 7. oktobra ćemo osloboditi RS

sarajevo

Govedarica: 7. oktobra ćemo osloboditi RS

Piše: Nezavisne novine

Nakon sjednice Presjedništva Srpske demokratske stranke (SDS), predsjednik ove stranke Vukota Govedarica rekao je da se raspravlja o izborima, a jedna od tema sjednice bila je, kako je rekao, i najaktuelniji orkestrirani napad na Dragan Mektića, ministra bezbjednosti BiH, a u cilju njegove diskreditacije.

Govedarica je rekao da je u RS mnogo "onih kriminalaca koji su najveće patriote, dok mladi odlaze iz RS".

 

Rekao je da Mektića napadaju oni iz Vlade RS, ali i plaćeni analitičari.

 

Predsjedništvo stranke je konstatovalo da Mektić ima punu podršku SDS-a.

 

"Dolazi period političkog obračuna koj će doći onog momenta kad pobijedim i oslobodim  narod od SNSD-a", poručio je Govedarica.

 

On je kazao da RS živi u potpunoj blokadi i neimaštini.

 

"U RS je, u procentima, nezaposleno 60 posto, posebmo mladih. Veliki broj njih odlazi sa torbama da traži svoje mjesto pod tuđim suncem. RS nije pravljena da bi ostala bez stanovništva, a u posljednje četiri godine Srpsku je naopustilo 68.000 ljiudi", istakao je Govedarica.

 

Govoreći o predstojećim izborima, rekao je da je cilj stranke da osvoji 325.000 glasova, a za Narodnu skupštinu RS 180.000 glasova.

 

On je izarazio uvjerenje da će Mladen Ivanić, aktuelni član Predsjedništva BiH, pobijeditit na izborima i zadržati tu funkciju.

 

Kazao da je cilj da zajednički sa partnerima naprave program.

 

Na pitanje postoje li disonantni tonovi u Savezu za promjene (SzP) i da li NDP oslikava SDS i PDP, Govedarica je rekao da Zdravko Krsmanović, potpredsjednik NDP.a, ima pravo na svoje mišljenje.

 

I on je smatrao da Ivanić treba da ide na poziciju predsjednika RS, ali je podsjetio da je u tom slučaju odluka bila na glavnom odboru SDS-a. Glavni odbor SDS-a je, kako je rekao, donio svoju odluku kao što je to donio i PDP.

 

"Mi želimo promjene i mislim da ćemo 7. oktobra osloboditi RS", rekao je predsjenik SDS-a.

 

Na pitanje da li je razgovarao sa Borislavom Bojićem, koji se prošle sedmice povukao iz SDS-a, Govedarica je rekao da mu je žao što je Bojić lagao i ni u jednom momentu nije rekao ni njemi ni Mladenu Bosići, stranačkom kolegi, šta je učinio.

 

"SDS neće biti rob ličnih interesa. Svako je kovač svoje sreće i da li je Bojić jedan od tih ljudi koji su spremni da iskuju sreću za narod RS. Oni što su napustili SDS sami su pokazali da ih srpski narod ne interesuje i što se mene tiče, neka idu na Mars", istakao je Govedarica.

Komentari na tekst (7)
Objavljeno:
Covjek stoji okruzen Micom Micicem, Radom Savicem, Nemanjom Vasicem i Draganom Mekticem i prica da SDS nece biti rob licnih interesa. Hahahahahahahahahahahahahahahah
Objavljeno:
Šta još Mektić i SDSovci mogu uraditi da se osiguraju od nedao Bog pobjede na izborima.
Objavljeno:
vecih glupana od ovih iz sds nisam vidio.ako oni sa mekticem misle da pobjede snsd i dodika onda nisu normalni.mektic samo nek nastavi i bice najveci garant pobjede dodika i snsd.nek se sjete sta je ognjen tadic napravio u onom tv duelu protiv dodika.zabio cist autogo,a mektic ce ih zabiti stotinu.na ovakav nacin ce ih snsd potuci do nogu
Objavljeno:
stvarno si govedarica ili ti govedo
Objavljeno:
Gdje je Zakon o ispitivanju porijekla imovine iz 2012? Završio u nekom novokomponovanom guslarskom hitu?
Objavljeno:
u F BIH je stanje gore svakim danom ,firme propadaju ,mladi se sele,negativan pritodni prirastaj. U RS je puno bolje .Sele se i naši ali imamo pozitivan natalitet i vise rodjenih nego umrlih
Objavljeno:
Kada se RS odvoji piznace nas sljedece drzave : Bjelorusija,Kina,Srbija,Crna Gora,Makedonija,Grčka,Rusija,Venezuela,Ukrajina,Moldavija,Rumunjska i Bugarska.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.