<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

SJAJAN GEST: U humanitarnoj akciji “Od Kostajnice Kostajnici” prikupljeno 4068 kuna

Desk

U ponedjeljak je završena humanitarna akcija “Od Kostajnice Kostajnici” u kojoj je prikupljeno 4068 kuna od čega je, poslije plaćene provizije PBZ banci, na račun posebnih namjena, koji je otvoren u svrhu pomoći ljudima koji su izgubili svoje kuće u velikim klizištima u Hrvatskoj Kostajnici, uplaćeno tačno 4000 kuna.

20. mart 2018, 12:00

Ovim povodom načelnik Hrvatske Kostajnice je priredio prijem za volontere Omladinskog kluba Feniks Kostajnica, gdje se zahvalio na uručenoj pomoći. Najviše novca je prikupljeno tokom humanitarne svirke u Rock caffe Kostajnica koja je uspješno održana u subotu.

Omladinski klub Feniks se zahvaljuje ekipi iz Rock caffea, te svim građanima koji su donirali novac putem naših volontera i koji su podržali ovu akciju. U našem narodu postoji izreka “Bolje dobar komšija nego dobra ograda.”, možda nemamo najbolje ograde, ali smo ovim gestom pokazali da trebamo biti dobre komšije i da u budućnosti moramo biti opredjeljeni jedni na druge kako bi se sačuvale dve Kostajnice i jedan prostor, navodi za kraj predsjednik IO OK Feniks Neven Đenadija.

Izvor